Bedenktijd en levering

Bedenktijd en levering

Voor uw aankopen op www.itmonderdelen.nl geldt in de regel dat bestellingen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) waarvan de betaling ontvangen is voor 13.00 uur nog dezelfde werkdag verzonden worden via DHL Pakket service of Post.nl. U heeft deze dan normaal gesproken binnen 2 werkdagen in huis.

Verzendkosten

Nederland:

  • Brievenpost € 3,50 
  • Pakketpost € 7,50

België:

  • Brievenpost € 3,50
  • Pakketpost € 7,50


Betalingen
U kunt betalen via Ideal (Nederland), MisterCash (België) en Bank overschrijving. Indien uw Ideal of MisterCash betaling niet is gelukt kunt u het bedrag overmaken door een overschrijving. De gegevens daarvoor staan onderaan de factuur. 

Ruilen en retourneren

Producten kunnen binnen 14 dagen geruild of geretourneerd worden. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren. Geretourneerde artikelen worden zeer zorgvuldig en deskundig geïnspecteerd, zo wordt de veiligheid van onze klanten gewaarborgd. De procedure voor het retour sturen is hieronder beschreven.

 

Stappenplan ruilen en retourneren
Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Mocht een product onverhoopt niet bevallen, dan kan het uiteraard retour. U dient uw retour binnen 14 dagen aan te melden via het retourformulier op onze site: retourformulier, het formulier uitprint en mee zendt met de retourzending. De retourzending moet binnen 14 dagen na aanmelding compleet en onbeschadigd bij ons retour ontvangen zijn.

 

Het retouradres is:
IT&M B.V.
Afdeling retouren
Park Forum 1110
5657 HK Eindhoven

 

Het te retourneren product dient gefrankeerd te worden verzonden (PostNL basispakket, traceercode bewaren). In geval van een beschadigd of verkeert geleverd artikel vergoeden wij de verzendkosten achteraf. Onze retourafdeling accepteert alleen deugdelijk verpakte zendingen.

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl
Over ons Contact