CROCKPOT SLOW

Aaaah, eindelijk! Oktober, of liever Crocktober, staat voor de deur! Dé tijd voor stoofpotjes en verwarmend comfortfood. Heerlijk koud buiten, lekker warm binnen. Voor de haard, TV, met een goed boek of een herfstige wandeling met de hond. We leven in een maatschappij waar de afhaalmaaltijd aan populariteit blijft winnen. We zijn druk, druk, druk. Carrière, kinderen, hobby’s, maar écht geen tijd over om te koken. Maar wat als het nu eens anders kan? Met de Crock-Pot slowcooker maak je de omgekeerde beweging, verse en voedzame maaltijden die traag worden bereid in de slowcooker. Wat jou dan weer extra tijd geeft om te werken, te sporten en je van de schoolpoort naar de voetbaltraining te reppen. Live fast, cook slow.
 
”SLOW” legt op een eenvoudige manier uit hoe de Crock-Pot slowcooker werkt en reikt meer dan 60 recepten aan die aan de leuze voldoen, van ontbijt tot dessert én met recepten van voedingsdeskundige Sandra Bekkari. Bekijk hier alvast een voorproefje. Fotografie: Bram Debaenst

€ 29,99

Voorraad wordt gecontroleerd...
  • Nederlands
  • Frans
Referentienummer(s) BL001, BL002
Heeft u een vraag, stel hem gerust!

Waar te koop?

TIP: neem voor de zekerheid even contact op met de dealer om er zeker van te zijn dat het product dat je zoekt op voorraad is.

Algemene inlichtingen
IT&M Hoofdkantoor
+31 (0)40-290 11 30
info@itmonline.nl
Over ons Contact